55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

עוף ממולא באורז, כבד ופירות יבשים

החומרים:

1 עוף גדול 

למלית:

1/4 כוס אורז מבושל במים רותחים

חופן של פירות יבשים קצוצים

1/4 קג` כבד

1 בצל גדול קצוץ דק

1/2 כפית  בהראט

 1 כפית אבקת מרק עוף

פטרוזיליה וכוסברה קצוצים

צנוברים קלוים

פלפל שחור, מלח

מעט קינמון

שמן לטיגון

למרינדה:

2 כפות סילאן

1 כפית חרדל

מלח, פלפל שחור גרוס

1/4 כוס שמן זית

3 שיני שום כתושות 

ההכנה:

1. שוטפים היטב את העוף.

2. מערבבים את חומרי המרינדה ו"מעסים " את העוף במרינדה מבפנים ומבחוץ. 

3. משרים את האורז במים רותחים כחצי שעה. (לא מבשלים על הגז)

4. הכנת המלית: מטגנים את הבצל, מוסיפים את הכבד וצולים היטב. 

5. קוצצים את הכבד לחתיכות קטנות, מסננים את האורז מעודפי המים ומוסיפים לכבד, מוסיפים את כל

    חומרי המלית עם התבלינים. 

6. ממלאים את העוף במלית, ניתן גם "לדחוף" מלית בין העור לבשר העוף. 

7. מניחים בתבנית, מכסים בנייר כסף ואופים כשעה וחצי בתנור. לאחר מכן מסירים את נייר הכסף וממשיכים

    לאפות את העוף. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת