00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

בלינצ`ס מקמח מלא במילוי קרם חצילים מקושט בפטרוזיליה, שום וזיתים

 

ערכים תזונתיים:

סיבים תזונתיים, ויטמיני B, ויטמין M, ויטמין K, ויטמין E, מגנזיום, סידן, ברזל.

מצרכים:

לבלינצ'ס:

קמח חיטה מלאה – כוס וחצי

מים – 230 מ"ל (כוס גדולה ורבע).

שמן זרעי ענבים – חצי כוס

סירופ מייפל טבעי – 1 כף

מלח – כפית שטוחה

פלפל לפי הטעם

למילוי:

חציל – 1 גדול

שמן זית כתית מעולה – 3 כפות

מלח ופלפל לפי הטעם

לקישוט:

פטרוזיליה טריה – חופן

שום – 3 שיניים

שמן זית כתית מעולה – 1 כף + עוד כפית למריחה על הבלינצ'סים

זיתים – 4-6 זיתים

פירורי לחם מקמח חיטה מלאה – 3 כפות

הוראות הכנה:

לחמם תנור על 190 מעלות.

לערבב את מרכיבי הבלינצ'ס עד שמתקבלת תערובת אחידה ודיי נוזלית אך לא נוזלית מידי.

לחורר את החציל ולשים במגש על "גריל" בתנור למשך חצי שעה לפחות או עד שסכין נכנסת בקלות לחציל.

לקצוץ פטרוזיליה, לחתוך את הזיתים, ולכתוש את השום ולערבב בשמן זית.

כאשר החציל מוכן, להוציא את התוכן שלו ללא הקליפה ולשים במעבד מזון יחד עם שמן זית, מלח ופלפל. לטחון עד למרקם אחיד.

לחמם מחבת, לשים כפית שמן רק כדי שהבלינצ'סים לא ידבקו.

להניח כף ולאט לפזר בעזרתה את הבלינצ'ס כך שיהיה עגול ודק.

לאחר דקה להפוך לעוד דקה.

למרוח את הבלינצ'סים בשכבה של חצילים, לגלגל ולהניח על מגש.

למרוח שכבת שמן דקה ומעל לפזר פירורי לחם.

לשים בתנור למשך 10 דקות ולהוציא.

בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת