55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

לפת כבושה

בס"ד


מתכון מהיר ומדהים לכבושים ביתים נפלאים שהולכים נהדר עם כל ארוחה.


את כמות הירקות תקבעו אתם,נתתי לכם דוגמה עם מעט כיוון שאני אוהבת ומכינה כמה סוגי כבושים ביחד.

גם מהכמות הזאת יוצא הרבה.

המצרכים:

2 ראשי לפת גדולים

1 סלק גדול

4 כפות מלח

בערך 8 כוסות מים

1/4 כוס חומץ


אופן ההכנה:

- לשטוף היטב את הלפת, ולקלוף רק את החלקים הפגומים (עם החורים במידה ויש).

- לחתוך את הלפת לחצי ולפרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ.

- לקלוף את הסלק ולחתוך לרבעים.

- להניח את פרוסות הלפת בצנצנת זכוכית וביניהן לשים את חתיכות הסלק.

- לשפוך את המלח והמים ובסוף את החומץ.

- לסגור את המכסה ולהניח מעל צלחת.

- להעמיד במטבח במקום מוצל למשך כשבוע.

- במהלך השבוע יש לנער את הצנצנת מדי פעם לכיסוי מלא של כל הירקות.


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת