44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

תבשיל ירקות עם אפונה סינית (אפונת שלג או סנופי)

תבשיל ירקות עם אפונה סינית (אפונת שלג או סנופי)

תבשיל ירקות עם אפונה סינית (אפונת שלג או סנופי)


החומרים:
סיר
קערה
כרובית קטנה חתוכה לפרחים קטנים
250 גרם לוביה או שעועית ירוקה
250 גרם אפונה סינית (סנופיס)
שום כתוש דק
בצל חתוך דק דק
2 כפות רוטב סויה
כפית סוכר
כף מים
טיפת שמן

אופן ההכנה:
מחממים סיר עם טיפת שמן, מוסיפים את הבצל והשום להזהבה.
מוסיפים את הכרובית והלוביה, רוטב סויה. כפית סוכר ומים. מבשלים למצב אלדנטה. או יותר לפי רצונכם.


מידי פעם מקפיצים את התוכן בסיר. אם צריך מוסיפים עוד כף מים.
כאשר מגיע למצב הרצוי כמעט, מוסיפים את האפונה שתיבלנו בהרבה שום והשארנו לעמוד שעה.
(האפונה זקוקה לבישול קצר מאוד).

 


מקפיצים שוב את הסיר ומגישים לצד דג בשר אחר.

בתאבון.

 

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי

 המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.

המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן

פורום זכויות ומוגבלות(נכים)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת