00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

גפילטע פיש צמחוני

 

מה מכינים:

170 גרם שקדים

4 בצלים גדולים 

4 ביצים

חצי כוס קמח מצה

חצי כפית פלפל שחור

כפית מלח 

 

3 גזרים גדולים 

2 בצלים גדולים 

כפית מלח

כפית סוכר

סיר רחב ככל האפשר ושטוח

 

 

 

אופן ההכנה:

1) טוחנים את השקדים לאבקה ושמים בקערה.

2)קוצצים 4 בצלים לקוביות גדולות שמים בסיר עם מעט מאוד שמן ומטגנים טיגון איטי תוך בחישה מתמדת עד שהבצל     שקוף.

3) מכבים את האש מוסיפים לסיר 2 ביצים ומערבבים עד שהביצים נקרשות. 

4) מעבירים את תערובת הבצל ביצים למעבד מזון ומרסקים היטב, מעבירים לקערת השקדים ומערבבים

5) מוסיפם לקערה את 2 הביצים הנוספות, מפזרים מלמעלה רבע כוס קמח מצה ומתחילים ללוש.

    לשים ומוסיפים קמח עד שנוצרת עיסה שאפשר ליצור ממנה קציצות.

6) מוסיפים מלח פילפל ומערבבים.

7) יוצרים קציצות מן התערובת ומניחים בתבנית אפיה. אופים בחום נמוך עד שהקציצות מתיבשות 

    מבלי שישחימו

8)פורסים גזר לפרוסות וגם את יתר הבצלים , שמים בסיר עם מעט מים ותבלינים ומביאים לרתיחה.

   מניחים את הקציצות האפויות בסיר בשכבה אחת , מביאים שוב לרתיחה, מכסים ומבשלים 5 דקות.

9) מעבירים למגש ומקשטים כל קציצה בפרוסת גזר, מצננים לפני ההגשה.

 

בתאבון............

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת