44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

עוף ממולא בשר כבד ומשמשים

עוף ממולא בשר כבד ומשמשים

עוף ממולא בשר כבד ומשמשים

לפלט עוף למילוי

 

הסרט דובר אנגלית,לא חובה להבין רק לראות.

Pepin Debone Chicken Galantine Ballotine 

פאפין דה בון מראה איך לפרק תרנגולת בקלות,להשאירה ללא עצמות כדי למלא.  אני מלאתי בבשר טחון מעורב בכבד עוף טחון.

החומרים:
נייר אפיה
נייר אלומיניום
קיסמים דקים
סכין טוב לפילוט
קערה
תבנית אפיה
עוף שלם עד 2 ק"ג
כ-200 גרם בשר בקר טרי טחון
5 או כרצונכם משמשים מיובשים חתוכים לקוביות קטנות
מושרים בחצי כוס יין אדום
1 בצל קצוץ דק דק
1 כבד עוף קצוץ דק דק
שיני שום קצוצות דק למי שאוהב
קורט מלח
קורט פלפל גרוס
פפריקה מתוקה
שמן זית

אופן הכנה:

מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן זית,מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שמשנה את צבעו. מוסיפים את הכבד הקצוץ ומטבלים. מוסיפים את המשמשים ללא הנוזלים ומטגנים כדקה קצרה.

לאחר פילוט העוף(לא חובה).

ממלאים את פנים העוף בתערובת הבשר. עוף מפולט סוגרים עם שארית העור ולא צריך לשים קיסמים אלא אם מלאתם בהרבה חומר. עוף לא מפולט סוגרים עם קיסמים.

מערבבים שמן זית בפלפל שחור,פפריקה מתוקה עד שמתקבלת משחה ומעסים את העוף עם הידיים.

מניחים את העוף הממולא בתבנית מכוסה בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור מחומם מראש ל- 200 מעלות כשעה או עד שהעוף משחים.

מידי פעם מזליפים על העוף עם כף מהמיצים שבתבנית.

כשהעוף מוכן מוציאים מהתנור וממתינים כ 10 דקות לפני שפורסים אותו כדי לשמור על העסיסיות.

בתאבון.

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי


המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת