00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

רגל קרושה סאן

 

 

מה מכינים:

400 גרם גידים  + חתיכת עצם של ברך עם סחוס

 או קילו וחצי עצם רגל בקר

1 בצל

4  עלי דפנה

5 גרגרי פלפל אנגלי

כפית מלח בישול

 

כפית פלפל שחור

רבע  כפית מלח שולחן

חצי כף שום כתוש ( לפחות...)

3 ביצים קשות 

 

אופן ההכנה:

1) מרתיחים את הגידים / עצמות במים למשך כ-10 דקות לשם ניקוי

2) שוטפים היטב 

3) מכניסים לסיר  2 ליטר מים, את העצמות, 1 בצל , כפית מלח, עלי הדפנה והפלפל האנגלי

4) מרתיחים ומבשלים על אש קטנה כ-5 שעות לפחות...אפשר עד 15 שעות, כמה שיותר יותר טוב

    אפשר גם לאפות בתנור בחום של 120 130 מעלות) 

5) מוציאים את הגידים והעצמות , ומעבירים את הנוזלים לכלי דרך מסננת צפופה.

6)טוחנים במעבד מזון את הגידים/ הסחוס מהעצמות. 

7) מעבירים לכלי עם הנוזלים + כפית פלפל שחור והשום הכתוש

8) מערבבים היטב ומוזגים לתבניות אישיות או לתבנית 30/30 בערך

9) פורסים ביצים קשות ומשקיעים בנוזל, מכניסים למקרר עד לקרישה של הנוזלים ( שעתיים שלוש)

 

בתאבון...

 

השראה וייעוץ למתכון קיבלתי מ-2 אנשים יקרים וראוי שיקבלו את הקרדיט :

צלשף -    http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=1996889

פירגה-    http://www.pirge.co.il/%D7%91%D7%A9%D7%A8/%D7%A8%D7%92%D7%9C-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%94

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת