00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

לביבות תפוחי אדמה סאן ( לטקס)

לא רק לחנוכה.....

 

מה מכינים:

חצי קילו   תפוחי אדמה 

בצל  קטן

2 כפות קמח

 

1 ביצה 

 

חצי כפית מלח 

רבע כפית פלפל שחור 

 

 

 

אופן ההכנה:

 

1) מקלפים את תפוחי האדמה, מגרדים במגרדת גסה

2) מקלפים את הבצל מגרדים במגרדת גסה

3) ממתינים כעשר דקות וסוחטים היטב את תפוחי האדמה והבצל אפילו כדאי עם מגבת 

3) מוסיפים 2 כפות קמח , מלח פילפל וביצה ומערבבים.

4) מחממים שמן במחבת .

 

5) מעבירים למחבת כף מהתערובת ומועכים מעט, מטגנים עד שמזהיב מ-2 הצדדים.

 

6) מוציאים מהמחבת לצלחת עם נייר סופג , לספיגת עודפי השמן.

 

בתאבון....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת