66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

מקלות שוקולד

בס"ד

 

עוד מתכון מבית היוצר של קל ,מהיר וזול שלי.

במשפחתי אני ידועה כאוהבת המתוקים וכל הזמן אני מחפשת להכין משהו מתוק שיהיה לי לנשנש.

המתכון הבא נוצר כחיקוי למקור הקנוי (פחות או יותר) אבל לפי דעתי טעים יותר.

העוגיות נחטפו בעודן חמות וכל אחד מהילדים הלך למחרת היום עם שקית מלאה בעוגיות לדרכו.

ממליצה בחום

 

 

המצרכים:

 

1 קילו בצק עלים מרודד

ממרח שוקולד

ביצה טרופה

סוכר

 

אופן ההכנה:

 

- לפתוח את הבצק ולמרוח עליו את ממרח השוקולד.

- בעזרת גלגלת של פיצה או סכין לחתוך רצועות מהבצק בעובי של 1 ס"מ.

- לקפל את החלק התחתון של הרצועה על החלק העליון שלה ולהצמיד.

- בשתי ידים לסובב את הרצועה לכיוונים נגדים כמו בורג ולהניח בתבנית עם ניר אפיה.

- למרוח בביצה טרופה ולזרות סוכר עליהם.

- לאפות בחום של  180 מעלות למשך 15-20 דקות עד להשחמה של העוגיות.

- לצנן ולאחסן בקופסה אטומה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת