44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

פירות יבשים ממולאים בכבד עוף או פרי עם אגוזים

פירות יבשים ממולאים בכבד עוף או פרי עם אגוזים



פירות יבשים ממולאים בכבד עוף


החומרים:
600  גרם כבד עוף
20 תמרים
20 משמשים
20 דבלים
20   שזיפים
200 גרם צימוקים
1/2 + 1/2 1כוס יין פורט /אחר
4  כפות שמן
 קורט מלח
 קורט פלפל
 קורט פפריקה
 קורט קינמון
 קורט טימין
1  בצל גדול קצוץ

או

במקום מחית כבד אפשר מחית משלושה תפוחי עץ ואגוזי מלך או שקדים או אחרים.



אופן ההכנה:
חותכים את הכבד לקוביות בגודל שיתאים למילוי הפירות או הופכים לפטה.


מכינים משרה מחצי הכוס יין הפורט הראשונה והתבלינים.
משרים את הכבד לחצי שעה.
משרים את הפירות במים לפחות שעה שיתפחו.
ממלאים את הפירות בכבד.

בסיר רחב (או במספר סירים) מחממים את השמן,
קוצצים את הבצל ומזהיבים.
מוסיפים את הצימוקים ואת התבלינים ואת חצי הכוס היין השנייה.
מקטינים את האש ומבשלים כמה דקות.
מכניסים בעדינות את הפירות הממולאים ומבשלים
על אש קטנה מאוד כ-40 דקות.
מגישים חם.

מי שרוצה יכול להכניס לפרי מחית כבד או מחית תפוחים עם אגוזים.



אני מלאתי במעט כבד ומעליו תפוח עץ מבושל ביין תבלינים ואגוזים

אפשר למלא גם תאנים טריות בפטה ולאחר הבישול להוסיף פרפה מנגו /אחר.



בתאבון

 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com


אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת