00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים סכרת ועוד

עוגת רושם-מוס שוקלד מעולה

.

 

לכבוד מסיבת יומולדת של הנסיך והנסיכה שלי הזמנתי את המשפחה לבראנץ. 

יום שישי בבוקר, חופש ,כולם באים. כמה? כ 22 איש. לא הרבה :))

כאמא לשלושה , בלי טיפת זמן מיותר, הייתי חייבת להכין ולתכנן הכל עוד שבועיים קודם לכן.

את העוגות התחלתי להכין שבוע קודם והקפאתי.  סה"כ היו 4 עוגות: עוגת מוס שוקולד, עוגת שוקולד

קפואה, פרפה מנגו ועוגת שוקולד מסורתית.  לגבי הקינוחים , בכוונה הלכתי על דברים שניתן להקפיא כי

אחרת לא הייתי עומדת בלחץ.

אז הרי היא לפניכם , אחת מכוכבות הבראנץ, עוגת מוס שוקולד מעולה, שנלקחה מהבלוג הנהדר של

פנינת המטבח.

 

 מתכון לעוגת מוס שוקולד מעולה

מצרכים:


 לבסיס העוגה:
6 ביצים
3 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג שוקולד
 

לשכבה השניה:

1  מיכל שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
כוס וחצי חלב
 

לשכבת מוס השוקולד:

3 חלבונים
3 כפות סוכר
200 גרם שוקולד מריר
5 כפות מים
3 חלמונים
 

אופן ההכנה:

בסיס העוגה:
מקציפים את הביצים (שלמות ), סוכר ופודינג שוקולד יחד לתערובת אחידה ומעבירים


לתבנית 26 משומנת  קלות.  אופים ב 180 מעלות כ 20 דקות, או עד שקיסם הננעץ בה יוצא

יבש. מניחים את העוגה בצד להתקרר.
 
 לשכבה השניה:מקציפים את השמנת המתוקה, החלב ואינסטנט וניל לקרם יציב ומשטחים אותו על

שכבת השוקולד הקרה.  כאן הכנסתי את העוגה להקפאה ואת השלב הבא עשיתי יומיים מאוחר יותר ,

כשהיה לי זמן. בכל מקרה- יש להכניס את העוגה למקפיא לשעה בערך כדי שהקרם יהיה יציב וחזק

מספיק ושלא יימרח.

לשכבה השלישית: מקציפים חלבונים עם סוכר. את השוקולד ממיסים עם מים במיקורגל ומערבבים.

מוסיפים את החלמונים אחד אחד לשוקולד ומערבבים היטב לאחר כל חלמון למניעת חביתה...

מקפלים את החלבונים לתוך תערובת השוקולד. מכניסים את התערובת לשעה ייצוב במקרר.
 
מוציאים את התערובת  מהמקרר ומערבבים אותה היטב, שלא יהיו בה גושים. משטחים את התערובת

על העוגה ומחזירים למקרר. במקרה שלי החזרתי למקפיא, והעוגה חיכתה לה שבוע בשקט.

 

לפני ההגשה להוציא אותה חצי שעה לפני מהמקפיא. לחתוך פרוסה ולהתענג על הטעם...


 

 

 

 בואו לבקר בבלוג החדש שלי בנושא הפעלות לילדים, הכנה למבחנים ועוד:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/userBlog.aspx?FolderName=kidsactivandtest

 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
קוביית הבלוגים שלי
אין קישורים להציג
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא לסכרתי אלא אם צויין אחרת