44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוף שפגט על מצע של תפו"א

בס"ד

את המתכון הבא לקחתי מהתוכנית של קובי אריאלי, שאצלו התארח אדם שהכין את המנה הזאת. ראיתי את התוכנית,נדלקתי על הרעיון,שיפרתי אותו מעט והנה הוא לפניכם.

העוף יוצא עסיסי ונימוח עד שהרמתי אותו לצלחת ההגשה והוא התפרק לי ממש.אני הכנתי עם תפו"א אבל אפשר לשנות לכל ירק שאוהבים,בטטות,בצל וכו'.

המצרכים:

1 עוף שלם ללא עצם החזה

1/2 כוס שמן זית

מלח,פלפל שחור

3 כפות אורגנו

4 תפו"א פרוסים דק


אופן ההכנה:

- לבקש מהקצב להוציא את עצם החזה כך שנוצר עוף בשפגט.

- להניח בתבנית חסינת חום את התפו"א חתוכים ולתבל בשמן זית,מלח,פלפל ואורגנו. לערבב את הכל ביחד עד שכל תפו"א מצופים.

- להניח מעליהם את העוף ולזרות שוב מהתבלינים, לעסות את העוף מכל צדדיו.

- לכסות בניר כסף ולהכניס לתנור לחום של 200 מעלות למשך שעה וחצי עד שהעוף מוכן. להוציא את ניר הכסף ולהשאיר לעשר דקות אחרונות ללא כיסוי.לכבות את התנור ולהתענג על כל ביס.


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת