00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

פשטידת ברוקולי ובצל - פרווה

אני יודעת ששבועות בפתח וכולם מחפשים עכשיו מתכונים חלביים (אני רואה את זה בסטטוס החיפושים בבלוג... הלחץ למתכונים חלביים התחיל :-) ), אבל לערב שבת כשהארוחה היא בשרית אין ברירה אלא להכין פשטידת ירקות שהיא פרווה.
אגב, יש לי שתי פשטידות פרווה בבלוג והן בכל שבוע בין חמשת המתכונים הכי מבוקשים. זה מדהים!
אז הנה עוד מתכון שיגוון לכם את שולחן השבת.
 
פשטידת ברוקולי ובצל - פרווה
 
מצרכים:
3 בצלים גדולים קצוצים
3 פרחי ברוקולי מפולחים לפרחים קטנים (כ-300 גר`)
2 קישואים מגוררים
3/4 כוס שמן זית או קנולה
3 ביצים
מלח
פלפל שחור גרוס
כף טרגון מיובש או פטרוזיליה קצוצה
כוס וחצי קמח תופח
 
אופן ההכנה:
את הברוקולי יש לשלוק או להשרות בתוך מים רותחים כ-5 דק`.
את פרחי הברוקולי יש לפלח לפרחים קטנים (ראו בתמונה).
בקערה גדולה יש לשים את כל המרכיבים לפי הסדר הרשום, ולערבב היטב.
לשמן תבנית פיירקס עגולה (28 קוטר) או מלבנית (22/33 ס"מ) ולהעביר את התערובת.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, לאפייה של כ-50-60 דק`, עד שהפשטידה זהובה ויציבה.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
בתאבון וסופ"ש נעים.
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

61 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת