33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

קן אטריות אורז עם חזה עוף מוקפץ בתיבול מזרחי.

קן אטריות אורז עם חזה עוף מוקפץ בתיבול מזרחי.

עוד מתכון משאיריות יום העצמאות . משהו הביא המון שיפודים של חזה עוף, לא מתובל , כמו כן נותר סטייק אחד ,לא צלינו כי היו המון בשרים באיכות טובה יותר, ובשר זה הכנתי היום מוקפץ בתכנון היה למוקפץ עם ירקות ברוטב אסיתי אבל הגיע אורח שלא אוהב אוכל אסיתי אז שינתי למשהו שיערב לאורח . ..
½ קג חזה עוף חתוך לקוביות 
1 סטייק בקר (לא חובה) חתוך לרצועות דקות 
מרינדה לבשר 
1 חלבון 
2 כפות מים 
1 כפית קורנפלור 
להקציף עם מזלג מעט 
להוסיף 
תבלין שוארמה /חוויג` 
בהרת 
כמון
קמצוץ קינמון 
מלח ,פלפל שחור גרוס 
לערב ולהשרות במרינדה את הבשר לשעתיים לפחות .

1 בצל פרוס לרצועות דקות 
½ פלפל אדום פרוס לרצועות דקות 
½ פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות 
1 פלפל חריף (אופציה)
2 כפות ליה כבש חתוך לקוהיות קטנות 
לשים הכל בווק ולערבב היטב עם כף שמן זית 
לאדות/טגן על אש גדולה במידת הצורך להוסיף מים 
להוסיף את בשר הבקר ולערבב עד שינוי הצבע 
להוסיף את קוביות חזה העוף ולהקפיץ עד שינוי צבע הבשר 
להוסיף 
½ כוס ציר מרק צח(אפשר מאבקה מרק בתית)
לשפר תיבול 
לבשל אטריות אורז דקות  (אני השתמשתי באורז מלא ) 
להניח בצלחת במעגל כמו קן את איטריות האורז ולצקת מעל את הבשר והירקות .
להגיש מיד.

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת