33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

גלילי סטייק פרגיות במילוי סלרי ופטריות .

גלילי סטייק פרגיות במילוי סלרי ופטריות .

לאחר יום העצמאות נותרתי עם פרגיות שלא נצלו אבל הושרו בשמן זית, לימון וגריל עוף.
בחרתי להכין מהן גלילות במילוי 
גלילי סטייק פטריות 

6 סטייק פרגיות (סטייק פרגיות נעשה מירכי עוף ללא העצמות) מתובלות בשמן זית גריל עוף ולימון .
למילוי
המחבת רחב מטגנים עד שקיפות 
1בצל קצוץ 
1כפית שמן 
מוספים 
6 גבעולי סלרי קצוצים דק ,
מבשלים עם מעט מים עד ריכוך 
מוספים
1סלסלת פטריות חתוכות לרבעים
ומתבלים במלח ופלפל .
מקררים 

מבשלים תפוחי אדמה חצי בישול מקלפים ופןורסים .
מניחים תפוחי אדמה על תבנית מתבלים במלח ופלפל 

מניחים סטייק פרגית על משטח עבודה 
בקצה הסטייק שמים חופן מהמילוי ומגלגלים
מניחים עם צד התפר כלפי התבנית 
מורחים מעט מיוקל/ כמויונז/ מיונז , לחלופין טחינה
מפזרים מעט מלח ופלפל שחור
אופים בתנור שחומם ל200 מעלות כחצי שעה.
מגישים עם תפוחי האדמה והמילוי שנותר.

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת