66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קנידאלך

קנידאלך

בס"ד

אני חושבת שכמעט ואין בית בישראל שאין בו קנידאלך בפסח. אצלי למעשה כל השנה אוכלים את זה.בצהרי ערב החג המרק מתבשל לו לאיטו על הגז ובו צפים כדורי הקנידאלך וזוהי למעשה ארוחת הצהרים שלנו עד לליל הסדר.

אני מביאה לכם את המתכון הבסיסי ולפי מספר הסועדים יש להכפיל את הכמות.

המצרכים:

1 כוס קמח מצה

1 ביצה

2 כפות שמן

מלח, פלפל לבן

מים לפי הצורך

 

אופן ההכנה:

בקערה לערבב את כל המצרכים מלבד המים. להוסיף מים עד לקבלת בצק חלק וגמיש.

לעצב כדורים בגודל פינג פונג .

להרתיח בסיר מים ולבשל את הקנידאלך בתוכו (אני נוהגת לבשל אותם ישירות במרק)

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת