00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

הכנת יוגורט ביתי בטעם טבעי מחלב סויה!

יוגורט עם תפוחי עץ, קינמון ושיבולת שועל

פשוט מעדן! 

ערכים תזונתיים:

חלבון, סידן, חיידקים פרוביוטיים.

למה זה טוב?

מעולה כתוסף לתזונה מגוונת ובריאה,

בריא מאד למערכת העיכול והחיסון,

מתאים כטיפול לקנדידה, עצירות, וגזים.

טוב כחלק מטיפול בכל בעיה בריאותית הקשורה למערכת חיסון חלשה.

מצרכים:

ליוגורט:

קרטון אחד חלב סויה ללא סוכר

4 כמוסות חיידקי "מגה פרוביוטיק"

לגרנולה תפוחי עץ וקינמון:

תפוח עץ חתוך למרובעים

כפית שטוחה קינמון

4 כפות שיבולת שועל

הוראות הכנה:

לשפוך לקערה את החלב + 4 כמוסות פתוחות. לערבב

לשים בתנור על 30 מעלות למשך 14-18 שעות.

והיוגורט מוכן

גבינה: לשים בד חיתול על מסננת ומעל את היוגורט (ומתחת קערה). המים יצאו מהמסננת לקערה והיוגורט יתגבש לגבינה.

הגרנולה: לערבב את המרכיבים ולשים בתנור לעשר דקות על טמפרטורה של 200 מעלות. להוציא ולערבב עם היוגורט.

בתאבון ולבריאות!!!!

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת