77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

סיני מוקפץ בקלי קלות

סיני מוקפץ בקלי קלות

את המתכון הזה למדתי בחתונה של אייל טורס היום הוא שף

היו כל מיני פינות בישול ,המנה הזו היתה טעימה במיוחד , נצמדתי לעמדה

ומאז מככב במטבחי,

מצרכים ל4 מנות לאנשים רעבים

1 כרוב בינוני

חצי חבילה בצל ירוק

4 גזרים

2 חזות עוף חתוכים לריבועים

1 קופסה פטריות טריות

כף סוכר חום

4 כפות שמן

1/2 כוס רוטב סויה בסגנון סיני

1/2 חבילה איטריות אורז דקיקות

(במקור יש גם חצי חבילה נבטים, אך הפעם לא השגתי)

אופן ההכנה

1 מחבת ווק גדול (אפשר גם בסיר גדול)

הכנות מראש

לטגן את קוביות העוף ב2 כפות שמן להוציא מהוואק

לקצוץ במעבד מזון את הבצל ירוק ,להוציא מהמעבד מזון

לקצוץ את הכרוב והגזר להשאיר מכוסה במעבד מזון

חצי שעה לפני ההכנה

לטגן את הבצל ירוק ב2 כפות שמן וכפית סוכר חום

להוסיף את הירקות הקצוצים ואת הפטריות חתוכות

הווק מתמלא לא להבהל, לכסות במכסה , הנפח יורד

להוסיף חצי כוס רוטב סויה בסגנון סיני, ומעט מלח,לכסות במכסה

מספר דקות , מצטבר רוטב תחתית, להוסיף את איטריות האורז

ולערבב היטב עם הירקות, לכסות במכסה עד שהאיטריות רכות

להוסיף את הבשר לערבב עוד מספר דקות.

לא הספקתי לצלם הרבה כי הכל חוסל

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת