00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

"בצק לפיצה".

 

 

מתוך הספר :   הלילה האחרון בנהר המפותל 

 

בספר תיאורים רבים של הכנת מנות איטלקיות בעיקר. 

 

"במטבח ויסינו א-נפולי חשף פול פולקארי לראשונה בפני טוני אנג'ל את מתכון הפיצה שלו.

בנוסף לקמח, למים ולשמרים, נונצי תמיד הוסיפה קצת שמן זית לבצק - לא יותר מכפית אחת

או שתיים לפיצה אחת. פול הראה לטבח שהוא מוסיף אותה כמות דבש כמו השמן. השמן

החליק את הבצק - היה ניתן לאפות אותו דק-דק בלי שיהפוך יבש ופריך יתר על המידה. הדבש - כפי שהטבח

כמעט גילה בעצמו בנהר המפותל - הפך את הבצק קצת יותר מתוק בלי שהרגשת ממש בטעמו.


 

הבצק הזה בהחלט ינוסה!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת