00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

סמבוסק פיצה

 סמבוסק פיצה

חומרים:

בצק:

ק"ג קמח

שמרית שקית

3/4- מרגרינה

ביצה אחת טרופה

2- כוסות מים פושרים

מלית:

גבינת מוצרלה מפוררת

עגבנייה חתוכה דק

זיתים

רוטב פיצה

מלח ופלפל

ניתן להוסיף אורגנו

בצל קצוץ דק

אופן הכנת המלית:

נטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה ונוסיף את העגבנייה ורוטב

הפיצה ונבשל כ- 5 דקות נוספות, נוסיף מלח, פלפל, ואורגנו לפי

הטעם, נוריד מהאש וניתן לרוטב להצטנן- (ניתן להכניס למקרר

למעט זמן)

לאחר שהרוטב התקרר יש להוסיף את גבינת המוצרלה

אופן הכנת הבצק:

יש להכניס את הקמח לקערת גדולה וליצור גומה לאחר מכן

להוסיף את השמרים והמרגרינה, יש להוסיף את המים בהדרגה

ותוך כדי ללוש את הבצק- ניתן גם לעשות במיקסר

לתת לבצק לתפוח שעה , ואז לרדד את הבצק ולחרוץ אותו צורות

של עיגולים לא גדולים מידי

יש לשים את המלית במרכז העיגול, לקפל ולהדק את הדפנות,

אופים עד השחמה בחום של 180 מעלות.....בתאבון.....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת