00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של שרית

פריקסה

 פריקסה

בצק:

קילו קמח

50 גרם שמרים

3.5 כוסות מים פושרים

רבע כוס שמן

כף מלח

כפית סוכר

1 ביצה

1/2 בקבוק שמן לטיגון עמוק.

אופן ההכנה:

ללוש הכל יחד ולעבד מס' דקות, להכניס את הקערה של הבצק

לתוך שקית ניילון גדולה לתת לתפוח, לאחר התפיחה

ללוש שוב לתת לתפוח פעם שנייה, ליצור כ-20 כדורים להכין

לחמניות מאורכות לשטח מעט עם הידיים, להניח על מפה

נקייה מעט מקומחת לתת לתפוח שוב כ-10 דקות, לאחר התפיחה

ליצור חתך לא עמוק מדי עם סכין לאורך כל לחמניה, לטגן בשמן

חם

על להבה גדולה מונמכת, פעם ראשונה להניח מכסה, להפוך את

הפריקסה ולהסיר את המכסה. להניח על נייר סופג....תהנו....

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל sarit332 אלא אם צויין אחרת