44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

מוסקה חצילים

מוסקה חצילים


מוסקה חצילים

החומרים:

מחבת

מסננת
תבנית אפיה

5-6 חצילים

2 בצלים קצוצים

½ ק"ג בשר טחון

3 בצים

1/3 כוס פירורי לחם

כוס פטרוזיליה קצוצה

4 שיני שום כתוש

8-9 עגבניות בינוניות פרוסות

2 כפות אבקת מרק עוף.

רסק של 5 עגבניות. (בפומפייה)

סוכר

מלח
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

פורסים את החצילים ובוזקים עליהם מלח גס.


מעמידים לחצי שעה, שוטפים ומנקזים.

מטגנים  את החצילים עד שיזהיבו משני הצדדים "סופג קצת שמן".

בשמן שנשאר משחימים את הבצל. מוסיפים את הבשר וסוגרים עד שהבשר משנה את צבעו לכהה.

מורידים מהאש ומוסיפים,מלח, פלפל, פטרוזיליה, הביצים ופירורי הלחם.

משמנים תבנית אפיה ומסדרים עליה שכבה של פרוסות חצילים. מפזרים עליהם את השום הכתוש.

טיפת סוכר וטיפת מלח.

שמים על החצילים את המלית ומכסים בשכבה של עגבניות פרוסות.

מוסיפים עליהם עוד שכבה של  פרוסות חצילים טיפת סוכר וטיפת מלח.

הסיר נפרד מערבבים כוס מים + אבקת המרק ורסק העגבניות בחימום על אש נמוכה עד שאין גושים.
שופכים את המים עם רסק העגבניות  על התבנית.
אופים בתנור בחום בינוני כ- שעה.


אם אהבתם  דרגו אותי 

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן 

 http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

36 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת