33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

נתחי עוף וירקות מוקפצים ברוטב תפוזים אסייתי

נתחי עוף וירקות מוקפצים ברוטב תפוזים אסייתי

מתכון קל של נתחי חזה עוף עם ירקות מוקפצים ברוטב תפוזים  אסייתי. מנה המורכבת מ3 מרכבים חזה עוף, ירקות חתוכים ורוטב.בכל שילוב של ירקות תמיד מצליח 

 פלפל אדום בצל שום וכרוב אדום פרוסים לז'וליונים ופילה תפוזים

חזה עוך במרינדה של רוטב סויה סילאן וצ'לי בטעם שום

נתחי חזה העוף בטיגון בשמן עמוק וחם.

הירקות מוקפצים בווק 

ולמתכון

1/2 קג חזה עוף מושרה לפחות לשעתיים(אני משרה ללילה) 
המשרה

 1/2 כוס מיץ תפוזים
1 כף סילאן ללא סוכר
2 כפות סויה
2 כפות רוטב צ'לי חריף
1/2 כפית טבסקו(לא חובה)
1 כף קורנפלור.

לטגן בווק בשמן עמוק וחם מאד את נתחי העוף המסוננות מהמשרה, כשמעט משחים להוציא את הנתחים לצלחת לשמור את המשרה בצד . את השמן לשפוך כך שישאר במחבת כשתי כפות שמן.
להכין מראש 

1-2 פלפל אדום חתוך לז'וליינים
1 בצל פרוס לרצועות
6 שיני שום פרוסות 
1/2 כרוב פרוס דק (במנדולינה, אני השתמשתי בסגול לגיוון הצבע)
1 תפוז לחתוך שישאר רק הפילה.חתוך לקוביות

בווק עם השמן החם מאד על אש גבוהה לטגן את הבצל עד שקיפות להוסיף שום ולערבב להוסיף פלפל אדום ולטגן כדקה  תוך ערבוב הקפצה ,להוסיף כרוב ולהקפיץ כשתי דקות .
להוסיף את נתחי העוף המוקפצים ואת המשרה ששמרנו לערבב ולתת טיגון כשתי דקות להוסיף את התפוז  לטעום ולשפר טעמים.להגיש לצד אורז או  אטריות אורז, פירה או פסטה .

נניתן להוסיף שומשום קלוי או קשיו 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת