55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

פסטה אנטיפסטי

המצרכים:

1 חב` פסטה

3-4 קישואים

2 בצלים

2-3 פלפלים אדומים

שמן זית

1/2 זר כוסברה

מלח

פלפל שחור גרוס

ההכנה:

חותכים את הפלפלים , הבצל והקישואים לרצועות ולמקלות וצולים במחבת מחוממת עם שמן זית.  מתבלים במלח ובפלפל. כמובן שאפשר להשתמש בירקות נוספים ואחרים, לפי הטעם ולפי המצאי בבית.

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן שעל גבי האריזה.

לאחר שהפסטה מבושלת, מסננים, שוטפים ומוסיפים למחבת עם הירקות המוקפצים לשילוב כל הטעמים.

לפני ההגשה מוסיפים כוסברה קצוצה ומגישים.

בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת