00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

חרינגו / לחוח מחיטה מלאה

ערכים תזונתיים:

סיבים תזונתיים, פחמימות מלאות, חלבונים, ויטמינים מקבוצת B, ברזל, סידן.

למה זה טוב?

פעילות מעיים סדירה

מצרכים ל- 15 פיתות:

חצי קילו קמח חיטה מלאה

3  כוסות מים בטמפרטורת החדר (כל כוס 180 מ"ל).

3 כפות סוכר קנים (אם רוצים מתוק)

1 שקית סוכר וניל (אם רוצים מתוק)

3 כפות סולת מחיטה מלאה

כפית שטוחה מלח

1 כפית אבקת אפייה

רבע מריבוע שמרים טריים

כף שמן זרעי ענבים מכבישה קרה

הוראות הכנה:

ממיסים את השמרים במים ומערבבים. בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים ולאחר מכן מוסיפים את המים עם השמרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ודיי נוזלית.

נותנים לתערובת לתפוח למשך חצי שעה מערבבים ומניחים בצד להתפחה נוספת עוד רבע שעה.

לאחר שתפח מחממים מחבת עם שמן זרעי ענבים. עם כף של מרק יוצקים מעט מהתערובת למחבת ומשטחים בתנועה מעגלית עד ליצירת פנקיק דק ואחיד. מניחים על המחבת למשך דקה עד שנוצרות בועות בבצק. הופכים את הפנקיק לצד השני למשך 5 שניות וממשיכים כך הלאה לפנקיקים הנוספים.

בתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת