00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

קישוא ופלפל ממולאים בבורגול מחיטה מלאה

ערכים תזונתיים:

סיבים תזונתיים, ויטמין A, ויטמיני B, ויטמין E, ויטמין C, ויטמין M, ברזל, סידן, אשלגן, נתרן, זרחן, מגנזיום, אליצין, ליקופן.

למה זה טוב?

ארוחה משביעה ומזינה

מצרכים 5 קישואים ו- 2 פלפלים:

כוס בורגול

כוס וחצי מים רותחים

ועוד 2 כוסות מים רותחים בנפרד

4 קישואים חתוכים לחצי

2 פלפלים אדומים

2 בצלים לבנים קצוצים

2 גבעולי סלרי קצוצים

חופן כוסברה קצוצה

חופן פטרוזיליה קצוצה

3 שיני שום כתושות

כף שמן זית כתית מעולה

2 עגבניות גדולות חתוכות

קופסאת רסק עגבניות

4 כפות קטשופ

תבלינים כפית מכל תבלין או לפי הטעם: כורכום, פפריקה מתוקה, פלפל, מלח, אורגנו (לא חובה).

הוראות הכנה:

לבשל בסיר מים למשך חמש דקות את הקישואים והפלפלים. לאחר חמש דקות להוציא אותם לחתוך מהפלפלים את הראש כך שיראו כמו סיר עם מכסה. להוציא מהקישואים את התוכן בצורה כזו שתישאר להם דופן של כמה מילימטרים.

לטגן קלות את הבצל עם העגבניות, להוסיף את המים הרותחים לאחר 3 דקות של עירבוב טוב. לערבב היטב, להוריד את האש למינימום ולסגור המכסה.

לתת לבורגול להתבשל למשך רבע שעה לפתוח את הסיר, לערבב ולבדוק שמוכן, להוסיף מים בהתאם במידה וצריך.

לאחר שהבורגול מוכן לטעום ולתבל בהתאם + השום.

לערבב ולמלא את הקישואים והפלפלים. בנתיים להכין סיר עם 2 כוסות מים רותחים, רסק עגבניות, תבלינים וממה שנשאר מהבורגול.

לערבב טוב על אש גבוהה על מנת שהרוטב יצטמצם. כשהוא נהפך לסמיך להוריד מהאש.

לסדר את הקישואים והפלפלים בתבנית לתנור ומעליהם לשפוך את הרוטב.

להכניס לתנור על 190 מעלות למשך 20 דקות.

להוציא ובתאבון!

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת