33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיק - SHIK דינה (וינשטיין) שק

מספרת סיפורים

בניחוח תפוז

"" חוגג עשור +4 = 14 !!!  ולנו בפרדס יש סיבה למסיבה! זה הזמן לערוך רשימת מלאי של הישגים שנאספו במהלך השנים ולהגיד מילה טובה או שתיים. בצלאל, "בבלוג הבית" מתאר איך היו הדברים בתפוזיה פעם פעם, ממש בפתיחה ואיך היתה נקודת המוצא הוא ממשיך ומתאר את ההתפתחות  וככה... אחרי אחרי עם הזמן ועם השנים התפוזיה גדלה והלכה. איתה הלכו וגדלו המשתמשים והמבקרים אך לא פחות מכך המפרסמים והפרסומות התלונות והבקשות.

אך עתה הזמן לעסוק בפירגונים: חשוב לציין ולהזכיר בהזדמנות זו כי "" יצרה עבורנו מקום והזדמנות להמון קשרים וקישורים הזדמניות למפגשים מסוגים שונים ובעיקר מפגשי קפה וירטואליים, עם ידידים מהארץ ומהעולם. אנחנו נפגשים פה בהמון למידות חדשות והדרכות קטנות וגדולות הכרויות אין סופיות של אנשים, תחומים ותחביבים. ממש עולמות שלמים בתוך עולם שכולו רק  אחד!

אז לשאלה מה נאחל ל  "" ממש עכשיו? .......

 

לפחות עד מאה! שנים ועוד... 

(אם תספרו תגלו שיש פה (קישור) אחד לשנה הבאה!)

וכמו שבכל מסיבת יומולדת יש אוכל!!!

אז, גם אני הכנתי כיבוד לחגיגה בהשראה ובניחוח " + י "

ניחוח  עוטף עוף

המצרכים

4-6 כרעי עוף

2 גזרים חתוכים לרצועות

1/4 כרוב חתוך לקוביות

1/2 פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות קטנות

לרוטב

2 שיני שום קצוצות

1/2 כפית ג'ינג'ר כתוש

1/2 כפית קליפת  מגוררת או קצוצה

1 עלה דפנה

2 כפות רוטב סויה

3 כפות סילן או שתי כפות סוכר חום

1/2 כוס יין

1/2 :P סחוט

1/4 כוס חומץ אורז

1/2 כפית מלח

פלפל לבן.

הכנה

מרתיחים ביחד את כל חומרי הרוטב ונותנים להם להצטמצם מעט.

באותו זמן מטגנים קלות בסיר - רצוי בשמן שומשום, את ניתחי העוף,

מוציאים כשהנתחים זהובים מעט ומכניסים להקפצה את הירקות.

אחרי דקותים מחזירים את נתחי העוף אל הירקות המוקפצים ועליהם יוצקים את הרוטב.

נותנים לרוטב הניחוחי לעטוף טוב את העוף והירקות על אש נמוכה כ - 40 דקות.

(מציצים מידי פעם לראות "הכלו המים?" אם חסרים נוזלים, מוסיפים קצת מים חמים).

 

לכבוד מראה חגיגי מוסיפים בהגשה עוד נגיעה תפוזית

סלט כרוב עם נגיעות מהפרדס

1 כרוב חרוט קצוץ

זר פיטרוזליה קצוצה

קומץ עלי נענע קצוצים

קלוף חתוך לפרוסות - החתוכות לרבעים.

לרוטב

1/2 לימון סחוט

1/2 סחוט

שמן זית

מלח

הכנה

לערבב את כל מרכיבי הסלט, לערבב את כל מרכיבי הרוטב.

לאחד בינהם ולהנות!

מזל טוב   ובתאבון!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל dshk אלא אם צויין אחרת