88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

חזה עוף ממולא בשר ברוטב קארי עם שמנת לבישול של אלפרו ומיץ תפוזים

 

 

לגמרי במקרה, הכנתי את חזה העוף הנפלא הזה ברוטב מיץ תפוזים, ואני מקדישה

את המתכון לתפוז ליום ההולדת ומאחלת לתפוז עוד הרבה שנים טובות של עשייה  

מצרכים: 

  1. 2 פרפרים של חזה עוף
  2. 300 גרם בשר טחון
  3. 1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה דק
  4. 1/2 חבילה כוסברה קצוצה דק
  5. 1/2 כף פפריקה מתוקה
  6. מלח ופלפל לפי הטעם
  7. 3 בצלים גדולים
  8. 3 כפות שמן קנולה
  9. 1 שמנת  לבישול פרווה של אלפרו
  10. רוטב קארי ירוק
  11. 5 כפות מיץ תפוזים

 אופן הכנה

  1. לקחת את חזה העוף, ולפרסום לפרוסות דקות, הכי דקות שאפשר
  2. לערבב את הבשר טחון עם פטרוזיליה, כוסברה, פפריקה, מלח ושמן
  3. להניח בצד לחצי שעה שכל הטעמים יתאחדו
  4. לקחת פרוסה של חזה עוף, למרוח אותה במעט מאוד חרדל, למי שאוהב, למלא בתערובת של הבשר, לגלגל לרולדה קטנה, להניח בצלחת, ככה לעשות עם כל הכמות.
  5. אם נשאר בשר טחון, אפשר לעשות קציצות קטנות
  6. לפרוס את הבצלים לעיגולים קצת עבים, לטגן במחבת עד לקבלת צבע צהוב.
  7. להניח את הרולדות מעל הבצל, שהסגירה תהיה כלפי מטה, ואם יש קציצות, להכניס גם אותן. לבשל כמה דקות ולהפוך את החזות עד שהן יהיו מבושלות מכל הצדדים.
  8. לשפוך מעל שמנת פרווה ורוטב קארי, ומעל את מיץ התפוזים לתת רתיחה אחת ולהנמיך את האש
  9. לבשל בסיר מכוסה בערך שעה, להפוך כל פעם את חזה העוף ולדאוג שכל הזמן יהיה מכוסה בנוזלים
  10. בהגשה לשפוך מהנוזל על הרולדות

וככה זה נראה כשזה חצוי

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת