00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עוקף בסיבוב

16/11/2010

 

 

 

זה הכל בכימיה המצרכית :-) בשילוב התיבלון הנכון.

 

הצי'פס הזה עוקף בסיבוב את כל צורות ההכנה האחרות.

מאחר והיתה לי גם שארית דלעת במקרר חתכתי גם אותה לרצועות עבות והוספתי לרצועות תפוחי האדמה. שילוב הצבעים כשלעצמו הוא נפלא ועוד לא דיברתי על הטעם.

ותחשבו על כמות הקלוריות הנחסכת . . .

 

צ'יפס ירקות בתנור

 

4-5 תפוחי אדמה ורודים מזן דזירה
דלעת
3 כפות שמן זית
1 כפית גדושה פפריקה
1 כפית שטוחה כמון
מלח
פלפל שחור גרוס

 

 

 


חופן פטרוזיליה קצוצה גס
1 כף מיץ לימון
2 כפות רוטב עגבניות מוכן
2 שיני שום מרוסקות

 

לחמם תנור ל 180 מעלות.

מקלפים וחותכים את הירקות לפרוסות . לחתוך שוב למקלות בעובי הרצוי.

להניח בקערה עמוקה. לשפוך מעל שמן זית, פפריקה וכמון. לערבב עם כפות הידיים עד שכל הירקות משוחות היטב.

להוסיף מלח ופלפל גרוס ולערבב שוב.

להניח את מקלות הצ'יפס בתבנית בשכבה אחת. להכניס לתנור ל 35 דקות.

 

 

בינתיים מכינים משחה מהשום, רוטב עגבניות, פטרוזיליה קצוצה ומיץ הלימון. מוציאים את התבנית מהתנור אחרי 35 דקות, הופכים את מקלות הצ'יפס ומברישים קלות את המשחה על גבי הירקות

להכניס לתנור לעוד כ 6 דקות ולהגיש מייד.

 

 

בתיאבון רב :-)

אלינוער

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

51 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת