00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של סיגלין

שוב מתכון....עוף מושחר

עוף מושחר ( נהפך לצבע חום כהה )  טעים במידה שלא תיאמן עם מינימום עבודה

פשוט מתכון בלתי יאמן  ככה פשוט ככה טעים ;)

החומרים :

שוקי עוף או כל חלק אחר ( אני תמיד מבקשת מהקצב להוריד את העור - פחות שומן )

בצל גדול קצוץ

תיבול

פפריקה מתוקה / חריפה

רבע כוס רוטב סויה

כף מרק עוף

וזהו....

אופן ההכנה

מפלפלים את שוקי עוף בפפריקה מתוקה או חריפה למי שאוהב טוב טוב מכל הצצדים

שמים שמן בסיר ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להשחמה

מוסיפים את העוף ומטגנים אותו טוב טוב  מכל הצדדים

מוסיפים רוטב סויה - רבע כוס

מכסים את הסיר ומנמיכים לחצי שעה בדיוק

לאחר חצי שעה :

ממיסים כף מרק עוף ברבע כוס מים רותחים ושופכים לסיר ושוב מכסים את הסיר ל- 20 דקות.......זהו מוכן

לא נורא עם הרוטב נדבק קצת לסיר , זה כל הטעם.

יאמי

 

סיגל

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל סיגלין אלא אם צויין אחרת