00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

קבב טלה

18/10/2010

 

בשבת חשבנו  שכבר מזמן לא עשינו "על האש", מזג האויר השתפר וניתן להיות יותר במרפסת, להכין ארוחה.

הדבר החשוב ביותר בקבב הוא איכות הבשר.  כיוון שאין הרבה תוספות לבשר או תיבול מיוחד אלא רק בשר נטו קנו את הבשר שלכם במקום הכי טוב שיש, גם המחיר אינו מרקיע שחקים והתוצאה מצדיקה את ההשקעה. אל תיקנו קבב מוכן !! אתם לעולם לא תדעו מה שמו לכם בתערובת - גם במקום האיכותי ביותר. ההכנה כל כך פשוטה שלא תבינו למה לא עשיתם זאת קודם.

 להמשך המתכון:

 http://shifra-l.co.il/2010/10/17/%D7%A7%D7%91%D7%91-%D7%98%D7%9C%D7%94/

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת