77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

מילוי לקובה

אני נותנת כאן גירסה קלה מאוד של המילוי, אני עושה את המילוי בדרך אחרת, קצת קשה

אני שמה את המילוי הזה בקובה חמוסטה, קובה אדום, קובה שיפטה

מצרכים:

קילו בשר בקר טחון - אני טוחנת לבד את הבשר, בדרך כלל מס' 4 או 2

1 חבילה סלרי שטוף וקצוץ

2-3 בצלים גדולים קצוצים

לערבב בקערית תבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, פלפל צ`ילי, מעט אבקת קארי 1 כפית מכל דבר.

הכנה:

לטגן את הבצל, להוסיף את הבשר, לערבב ולבשל מעט

להוסיף את הסלרי והתבלינים, לערבב ולהמשיך לבשל בערך שעה

אפשר להכין מראש ולהקפיא

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת