22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המסע לעמק החלומות

ההזמנות שלי


נשאר לכם קמח ובירה?....אם לא זו באמת בעיה

 
ראה תמונה בגודל מלא
 
כמו סיפרתי לכם
מידי פעם כל פעם בת אחרת מכינה בבית ומביאה לעבודה
לא רוצים ללכת לחדר האוכל
יושבות בכיף אוכלות מרכלות מפטפטות
אז היום באתי משהו מיוחד שחברה שלי לימדה אותי
מדען!
אם נשאר לכם קמח ובירה  וגם אם לא אז קונים
ואתם רוצים להיפטר לפני פסח
לחם בירה עם בצל.....יאמיייייייייייייי מעדן
 

330 מ"ל בירה קרה
350 גרם קמח תופח
שליש כוס בצל מטוגן
2 כפות סוכר
כפית מלח
20 גרם חמאה מומסת

 מחממים תנור ל-180 מעלות.

 מערבבים יחד את הבירה, הקמח, הבצל המטוגן, הסוכר והמלח. מעבירים לתבנית כיכר משומנת ומורחים מלמעלה את החמאה המומסת. חורצים חריצים אלכסוניים ואופים כ-45 דקות בחום בינוני. אוכלים טרי טרי, וגם אחרי חימום

זהו הולכת לאכול עם הבנות, נמרח חמאה וכל מיני גבינות שהבאנו,

וסלט ירקות עשיר אחלה!

בתאבון לכולם

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
ההזמנות שלי

ארכיון פוסטים
נקה
קוד חופשי

הבלוג של הלב מזהב

קוד חופשי
הומלץ על ידי ה-בלוג
קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הלב מזהב אלא אם צויין אחרת