00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

ריזוטו גריסי פנינה עם פטריות

07/01/2010
 
 
כשמחירי הבשר מטפסים כל כך גבוה אני מתמקדת במיוחד בעדשים, קטניות, פסטה וירקות, כי כמה זמן אפשר לאכול רק קוקוריקו? 
 
אפשר לאכול כמנה ראשונה או כתוספת לכל מנת בשר או ירקות.
 
 
 
 
 
ריזוטו גריסי פנינה עם פטריות
 
3/4 כוס גריסי פנינה
1 כף שמן זית
4 בצלי פנינה / בצלי שאלוט קצוצים
1 שן שום גדולה קצוצה
1 עלה דפנה
1 חבילה פטריות חתוכות לפרוסות או קופסא פטריות משומרות
4 כוסות מרק עוף
מלח
פלפל שחור גרוס
3 כפות גבינת פקורינו / קשקבל מגוררת
עלי נענע לקישוט
 
 
 
 
 
 
במחבת על אש גבוהה לקלות את הגריסים כדקה ולהניח בצד.
 
להוסיף שמן למחבת ולטגן את הבצלים הקצוצים עד שקיפות. להוסיף את שן השום ולערבב כדקה. להוסיף את הפטריות, גריסי הפנינה ועלה הדפנה.
 
להוסיף 2 כוסות מרק חם ולבשל על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד עד שהנוזלים נעלמים. להוסיף את שארית המרק, לכסות את המחבת ולבשל על אש קטנה כ 25-30 דקות נוספות.
 
 
 
 
 
 
לתבל במלח ופלפל. להוציא את עלה הדפנה ולפזר מעלה גבינה מגוררת.
 
לקשט בעלי נענע.
 
 
המשך שבוע טוב לכולנו ובתיאבון

אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

52 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת