44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

לביבות זוקיני טעימות

לביבות  זוקיני  טעימות

לביבות  זוקיני  טעימות



החומרים:
ל- 4 סועדים

פומפייה
3 קערות
מחבת טפלון
מגבות נייר
מטרפה
שתי כפות
2 ביצים
1/2 כוס קמח רגיל
קורט אבקת אפיה
קורט סודה לשתיה
רבע כוס חלב  (מים לרגישים כמוני) אפשר גם שמנת או קרם פרש
4 זוקיני מרוסקים עדין מאוד
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
1/2 כפית שיני שום קצוצות דק דק
שמן זית מעולה
1/4 כפית בזיליקום יבש, אישית משתמשת בבזיליקום חתוך דק דק

לקישוט:

מלפפון
עגבניה
עלי בזיליקום

אפשר גם שמנת,יוגורט עיזים טוב ועוד.

אופן ההכנה:
מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה והסודה לשתיה
מקציפים את הביצים עם החלב השמנת או המים עד לקבלת
מרקם אוורירי.
מוסיפים את הקמח אל הקציפה ומערבבים שלא יהיו גושים,
אם הבלילה דלילה יותר מידי,מוסיפים עוד מעט קמח.



מוסיפים לזוקיני המרוסקים שסוחטים היטב להוצאת הנוזלים, מלח,פלפל,שום,בזיליקום ושתי כפיות שמן ומערבבים היטב,

מעבירים את הזוקיני לבלילה ומערבבים.

מחממים מחבת חם מאוד ומוסיפים שמן לטיגון.
הלביבות צריכות להיות דקות.
בעזרת שתי כפות יוצרים לביבות ומכניסים לשמן החם.
מהכמות הזו יוצאות כ-6 עד 8 לביבות
מנמיכים את האש כדי שלא יישרף.  מזהיבים משני הצדדים.
כאשר מוכן, מעבירים אל צלחת עם מגבת נייר.



מעבירים לצלחת הגשה ומגישים חם

קישורים מעניינים

מומלצים: 

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי   
 

http://סיוע-בביטוח-לאומי-וזכויות-נכים-חינם.com

המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו       כאן 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
תגיות
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת