00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

סלט סלק

 
 
 
 
כ-8 סלקים קטנים, או 4 בינוניים.
 
מבשלים את הסלקים לפחות כשעה במים, עד להתרככות.
 
מכינים את התחמיץ (רוטב) לסלק:
8 כפות שמן, 10 כפות חומץ, מיץ מלימון אחד, חצי כפית מלח, חצי כפית כמון, 2 שיני שום קצוצות, פטרוזיליה.
 
 
לאחר שמקלפים את הקליפה מהסלק, חותכים את הסלק לצורה שאהובה עלינו. אפשר לפרוס לקוביות, אפשר לפרוסות: חותכים את הסלקים לרבעים ואח"כ לפרוסות דקות. או... אפשר לגרר במגררת בינונית.
 
 
 
מאחדים את הרוטב עם הסלק החתוך
 
 
מקררים היטב. ומגישים
 
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת