00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

הדגים של שגב מחוף אולגה

 דגים מרוקאיים
 
שגב וחברים הכינו אתמול דגים. יצאו לשוט, דגו, הביאו דגים טריים והכינו על החוף. אחד הבחורים שם הביא מתכון לדגים מרוקאיים. הבאתי כרגיל עט ודף ורשמתי.
 
לא דומה לדגים שאני בד"כ מכינה.
 
אין עגבניות, אין גמבה ברוטב.
 
בתחתית הסיר, הפתעה. לימונים.
 
הנה המתכון מצולם.
 
הכנה קלי קלות.
 
לחתוך לימונים לפרוסות.
 
 
לשים בתחתית הסיר.
 
מוסיפים פלפלים חריפים, יבשים
 
להניח את חתיכות הדגים בסיר (בחרנו בדגי דניס)
 
בשלב הזה בוזקים על הדגים בחופשיות - כורכום.
 
 
ואחר כך שופכים על כל חתיכת דג בנדיבות מהרוטב שהכנו מראש. 
                         
זה הרוטב :
1/2 כוס שמן זית, 1/2 כוס שמן רגיל, 2 כפות פפריקה, כפית צי`לי גרוס, פלפל שחור גרוס, מלח, 10 שיני שום קצוצות  וחופן כוסברה קצוצה.
 
עכשיו שופכים על הדגים את הרוטב שהכנו.
 
 
וקדימה לבשל. בהתחלה על אש גבוהה עד שרותח.
 
 
לאחר מכן להנמיך להבה או להעביר לאש הכי קטנה. 20-25 דקות ומוכן.
 
 
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת