44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

ספגטי ברוטב עגבניות ופרמזיאנו

ספגטי ברוטב עגבניות ופרמזיאנו
ספגטי ברוטב עגבניות ופרמזיאנו



החומרים לספגטי:

סיר פסטה או אחר +מסננת
מחבת רחבה
לשני סועדים
1/2 חבילה ספגטי
מים
כף מלח

החומרים לרוטב:

1 בצל גדול קצוץ דק
4-6- שיני שום קצוצות דק דק
100 גרם רסק עגבניות
3 כפות של קטשופ חריף
3-6 טיפות טבסקו (לא חובה)
4 עגבניות ללא קליפה חתוכות לקוביות קטנות
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
שמן רגיל
כפית סוכר
כפית אבקת מרק עוף

לסיום
גבינת פרמזיאנו מגורדת או פרוסות דקות  או כל גבינה אחרת

אופן ההכנה של הספגטי:

מרתיחים מים עם המלח. כאשר המים רותחים מכניסים את הספגטי ומבשלים עד שמתרכך לא לגמרי (אלדנטה)מוציאים מהמים עם המסננת או אל מסננת. (לפי ההוראות על האריזה לשטוף במים מתחת לברז, לרוב אין צורך)



אופן הכנת הרוטב:
מחממים  מחבת עם מעט שמן.
מוסיפים את השום ואת הבצל עד קבלת שקיפות.
מוסיפים את רסק העגבניות,העגבניות, הקטשופ,טבסקו, מלח,פלפל, אבקת מרק,סוכר ומעט מים חמים אם חסר נוזל לרוטב.
 
אופן ההגשה:



בצלחת עמוקה מסדרים את הספגטי ושופכים מלמעלה את הרוטב מהמחבת.  לפזר או לגרד בפומפיה גבינת  פרמזיאנו או אחרת,
לקישוט אפשר עלי בזיליקום או כמו בתמונה למעלה
בתאבון

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי   

 


 

 

  

המטבח של מאיר השמן
לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

31 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת