00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

עוגת שוקולד טבעונית עם מרציפן ופצפוצי שוקולד לבן

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, חלבון, פחמימה, ויטמינים מקבוצת B.
 
למה זה טוב?
 
אם כבר עוגה אז מקמח מלא ובלי כולסטרול.
 
מצרכים לעוגה בקוטר 24:
 
3 וחצי כוסות קמח מלא
כוס ורבע מים
כוס חלב סויה אלפרו ללא סוכר ומלח
חצי כוס שמן זרעי ענבים כתית מעולה
רבע כוס קקאו
כוס וחצי סוכר דמררה
כפית אבקת סודה לשתייה
כף חומץ תפוחים
חצי כפית מלח
4 כפות אגוזים קצוצים (כל סוג טוב)
חצי כוס פצפוצי שוקולד מריר
 
לרוטב מעל:
 
חפיסת שוקולד מריר
רבע כוס חלב סויה
כף שטוחה שמן זרעי ענבים מכבישה קרה
 
לקישוט:
 
חצי חבילת מרציפן של 250 גרם.
פיצפוצי שוקולד לבן פרווה
 
הוראות הכנה:
 
לחמם תנור ל180 מעלות.
לנפות את הקמח.
לערבב את החומרים היבשים לחוד ואת הרטובים לחוד ואז לאחד בינהם.
לאפות בתנור למשך 45 דקות.
להוציא, למרוח בקרם שוקולד, לחתוך לפרוסות את המרציפן ולהניח על העוגה ולפזר פצפוצי שוקולד לבן.
 
לקרר ואז להגיש.
 
בתאבון!
 
אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת