00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

רולדות שמרים במילוי תמרים וקינמון עם אגוזים

ערכים תזונתיים:
 
סיבים תזונתיים, פחמימות, חלבונים, גלוקוז, נתרן, אשלגן, ויטמינים מקבוצת B.
 
למה זה טוב?
 
להנאה
 
מצרכים ל- 4 רולדות:
 
3 וחצי כוסות קמח מלא
6 כפות זרעי פשתן טחונים + כוס מים
100 מ"ל שמן קנולה מכבישה קרה
חצי כוס סוכר דמררה
חצי כפית מלח
2 כפות שטוחות שמרים יבשים
חצי כוס חלב סויה אלפרו ללא מלח וסוכר
 
למילוי:
 
1. תמרים -  ממרח תמרים קנוי
2. קינמון - סוכר דמררה, אגוזים שבורים לקטן, אבקת שקדים, אבקת קינמון.
 
לסירופ:
 
5 כפות שטוחות סוכר דמררה
10 כפות מים רותחים
6 טיפות תמצית וניל איכותית
 
הוראות הכנה:
 
לחמם תנור ל-180 מעלות.
 
לערבב את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק אחיד - להניח 20 דקות בצד.
לאחר 20 דקות לרדד את הבצק על משטח גדול עם קמח.
לחתוך ל-4 ריבועים מרודדים.
 
בכל אחד למרוח את מה שרוצים כשליש מהריבוע וברבע הנותרים לחתוך עם סכין קווים.
לגלגל את הבצק כך שתיווצר רולדה שבחלק העליו שלה מופיעים הקווים שחתכנו עם הסכין.
 
לאחר 10 דקות להוציא את הרולדות ולמרוח אותן בסירופ עם מברשת ולהחזיר במהירות לתנור.
 
סך הכל הרולדות צריכות להיות בתנור למשך 20-25 דקות.
 
לאחר שמוכן, להוציא, לחתוך את הרולדות לעוגיות בקווים המסומנים (אלו שחתכנו) ולצנן.
 
בתאבון!
 
 
הבצק הוכן על פי המתכון של גולדי המקורי מיפו (אורן).

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת