44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

סלט רוסי עם סלק והרינג סלט שובה

סלט רוסי עם סלק והרינג סלט שובה
סלט רוסי עם סלק והרינג (סלט שובה)


החומרים:
קערה קטנה
2 סירים
צלחת הגשה גדולה
4-5 מנות 

1 סלק מבושל פרוס לפרוסות עגולות ודקות



3 תפוחי אדמה
1 בצל סגול חתוך לפרוסות עגולות ודקות
2 דגי הרינג נקיים חתוכים לפרוסות 2 ס"מ
1/2חבילת שמיר טרי קצוץ דק 
2 כפות מיונז 
1 כפית חרדל
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
שמיר לקישוט 

אופן ההכנה: 

מבשלים סלק ללא קליפה ופורסים לטבעות דקות.    

מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם במים עם קורט מלח עד שמתרככים ומצננים במים קרים. קולפים ופורסים לטבעות דקות.

מערבבים בקערה קטנה את המיונז עם החרדל.

פורסים את ההרינג לחתיכות קטנות ומרחיקים את עצמות  (אפשר להשתמש בהרינג חתוך נקי מהמרכול).

על צלחת עגולה גדולה מניחים שכבות של פרוסות דקות של סלק. ממליחים ומפלפלים. מעל מסדרים טבעות של בצל, חתיכות של הרינג, שמיר קצוץ ופרוסות של תפוחי אדמה. ממליחים ומפלפלים (להיזהר עם המלח כי המתכון מכיל דג מלוח).
מורחים שליש מתערובת המיונז והחרדל על פרוסות תפוחי האדמה. עורמים שוב את המצרכים לפי הסדר עד שמסיימים את כל המצרכים. יש להקפיד לסיים את המגדל בפרוסות של תפוחי אדמה. מורחים את השכבה העליונה התערובת של מיונז וחרדל ומעטרים בגבעול של שמיר טרי.
מצננים כשעה במקרר לפני ההגשה
פורסים את המגדל כמו עוגה ומגישים בצלחות אישיות עם פרוסות של לחם רוסי שחור, חמאה ווודקה צוננת.
בתאבון
אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי   

 

 

  


המטבח של מאיר השמן

 

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
  

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

33 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת