00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

מרק עגבניות ובצל

מרק בבישול איטי ארוך, סמיך וחום מן המטבח המרוקאי.
המתכון שייך לאביבה משעלי מתל אביב.
 
מרק עגבניות ובצל
 
 
חצי ק"ג בשר שריר
עצם מח (לא חובה)
6 בצלים
6 עגבניות
4 תפוחי אדמה
4 גזרים
כפית פלפל שחור
רבע כפית כורכום
4 ליטר מים
רבע כוס שמן
מלח
כוסברה/פטרוזיליה לעיטור
 
קולפים בצלים ועגבניות וקוצצים דק. מאדים קלות במעט שמן.
 
מוסיפים תפוחי אדמה חתוכים קוביות קטנות וגזר חתוך קוביות
קטנות. מוסיפים נוזלים, שמן ומלח ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים - שלוש.
שעה לסיום מוסיפים את התבלינים. דקות אחדות לסיום מקשטים
בירק.
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת