00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טיקטאק יוצא לאכול

מל ומישל

מל ומישל, בן יהודה 155, תל אביב

 

מישל מיי בל

 

בזמן קצר יחסית וכמעט ללא יחסי ציבור, הצליחה מסעדת "מל ומישל" בתל-אביב להפוך מטרטוריה שכונתית צנועה לאחת המסעדות המובילות בארץ. כיום היא זוכה להערכה רבה בקרב הקהל הרחב – וחביבה במיוחד על חוגי האלפיון העליון.

 

כבר ממבט ראשון אי אפשר שלא להתלהב מהמסעדה. העיצוב בה צנוע אך מעודן, התאורה עמומה אך לא אפלה – והיא משדרת יוקרה ופשטות בעת ובעונה אחת. האווירה כאן אינטימית, רומנטית וחמימה. מפות לבנות פרושות על השולחן, מוסיקה נעימה מתנגנת ברקע – ובשירותים מונח ספר של אוסקר ויילד (מה שמוסיף לבית הכיסא נופך אינטלקטואלי).

 

למנה ראשונה הזמנו ניוקי פריזאי ברוטב גורגונזולה (76 ₪). בצקניות הגבינה היו מושלמות – רכות במידה, לא צמיגיות ולא כבדות מדי. רוטב הגורגונזולה שליווה אותן היה עשיר וטעים בצורה יוצאת דופן - ואם לא היה זה מקום ציבורי, היינו מלקקים אותו ישירות מהצלחת. מדובר במנת הניוקי הטובה ביותר שאכלתי בארץ – ממש מעשה ידי אמן. אמנם כמנת פתיחה היא יקרה מאוד, אך אסור לפספסה.

 

 

כמו כן הזמנו קרפצ`יו די מאנזו (42 ₪), שהורכב מבשר בקר מרודד בבלסמי ושמן זית. הבשר היה מאיכות נהדרת – ובסך הכל מדובר במנה מוצלחת, אם כי פחות ייחודית מקודמתה. את פרוסות הבשר הדקות אכלנו עם לחם החמוציות המעולה, שמוגש כאן בחינם לכל שולחן. הוא היה עבה, קלוי - ומעט מתקתק.

 

 

בנוסף הזמנו למנה ראשונה רביולי במילוי ראגו בקר (44 ₪). מנת פסטה נחמדה, אם כי גם די רגילה.

 

 

למנה עיקרית הזמנו עגל שיכור (94 ₪) ברוטב פורט. בשר העגל הוגש רך, טעמו היה משובח – ורוטב הפורט המתקתק ליווה אותו בצורה מושלמת. הוא הוקרם בתנור עם גבינת מוצרלה, הוגש עם בייקון – והשילוב בין הטעמים השונים היה שמימי ממש. מנה מדהימה, ששווה להגיע לכאן במיוחד עבורה.

 

 

ליווינו את המנה עם גרטן, שהיה חביב למדי ושתינו פלאם סירה (40 ₪ לכוס) ובירה איטלקית בשם פרוני (24 ₪).

 

 

למנה אחרונה הזמנו טירמיסו (36 ₪) שהיה משובח ולא מתוק מדי.

 

 

היתה זו ארוחה מוצלחת ביותר, ששתי מנות בה ממש נגעו בשמיים. השילוב כאן בין אווירה רומנטית לאוכל מיוחד, הופך את "מל ומישל" לאחת המסעדות הטובות ביותר כיום בארץ. נכון שהמחירים פה לא זולים, אך החוויה גדולה והתמורה מלאה.

 

ציון: 4.5 כוכבים

 

 

עדכון מתאריך 15/04/2010:

 

בארוחה שאכלנו לאחרונה במסעדה הוזמנו המנות הבאות:

 

פולנטה רכה עם ארטישוק צלוי (52 ש"ח).

 

 

ניוקי פריזאי (76 ש"ח).

 

 

אניולוטי במילוי דלעת (52 ש"ח).

 

פפרדלה 40 חלמונים בראגו עגל וסלסיצ`ה (78 ש"ח).

 

 

עגל שיכור מוקרם ברוטב מרלו (96 ש"ח).

 

 

חונקי כמרים שפונדרה בקר בנזיד ציידים (82 ש"ח).

 

כבדים במרסלה (88 ש"ח).

 

קרפ מסקרפונה (34 ש"ח).

 

 

פונדנט שוקולד (34 ש"ח):

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל TickTack1 אלא אם צויין אחרת