00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מכל הבא ליד

מרק בשר ועשבים

מרק בשר חמוץ מהמטבח הפרסי. המתכון של פנינה צ`רכי.
במרק שלפניכם קוביות שפונדרה, אך ניתן להשתמש בכל
בשר אחר שאוהבים.
 
 
מרק בשר ועשבים
 
1/2 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות קטנות (עם מעט שומן)
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
2 כוסות כוסברה קצוצה
2 כוסות פטרוסיליה קצוצה
1/4 חבילה עלי סלרי קצוצים
4 כפות גדושות רסק עגבניות
מלח ופלפל
כפית מלח לימון
2 לימונים מיובשים ללא הגרעינים
12 כוסות מים
 
ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה. מוסיפים בשר
ובצל ומבשלים כשלושת רבעי שעה.
 
שוטפים את הירק וקוצצים גס ומוסיפים לסיר. מוסיפים את
הרסק, מלח ופלפל לפי הטעם, מלח לימון ולימון מיובש.
ממשיכים לבשל עוד כ - 30 דקות.
 
מגישים עם אורז לבן.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מכל הבא ליד אלא אם צויין אחרת