00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סריגה עם שוקו

פלפלים ממולאים

במציאות את המתכון קבלתי מאחת הקשישות בה טפלתי לפני כמה שנים, לצערי אינני זוכרת את שמה ואיתה הסליחה. היא אמרה שזה מתכון שהביא שוב מפולניה. אני שמה לב שהפולנים חזקים היום באוכל בבלוג שלי. טוב נו מה לעשות אין ברירה אמרה החצי פולניה שהיא בעלת הבלוג.

החומרים:
2 מיכלי רסק עגבניות
כוס וחצי אורז יבש
5 גזרים מרוסקים דק
3 בצלים קצוצים דק
צרור גדול שמיר
500 גרם בשר עוף טחון (אפשר בקר למי שרוצה במקום - רק טעם אחר)
מל"פ
8 פלפלים אדומים וצהובים שהקרקעית שלהם יש 4 פינים.


אופן ההכנה:
לחתוך בזהירות את הראשים של הפלפלים כחצי ס"מ מתחת לראש ולהוציא את הגרעינים ואת הגבעול ולהשאיר את המכסים בצד.
לנקות את הפלפלים ולהניח שטופים בסיר.

לטגן את הבצל עד שיזהיב. להוסיף את שאר החומרים  מלבד קופסא אחת של רסק עגבניות ולערבב היטב כאשר כל זה עדיין על האש.
לתבל ולקרר קלות לטמפ` חדר.

למלא כל פלפל כ3/4 מהגובה.
לפזר את שארית המילוי בסיר בין הפלפלים.
לשפוך את הרסק שהשארנו בצד לסיר הכללי ועם הקופסא הריקה להתחיל לשפוך מים לסיר עד שהקופסא נקיה.
ואז להמשיך לכסות את הפלפלים במים כאשר המים חודרים גם לתוך הפלפלים.

לבשל על אש קטנה (הכוונה כדי שישאר רוטב נוזלי) לפחות 40 - 50 דקות.

בתאבון !


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אמא של דפנה אלא אם צויין אחרת