00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

CooknBake

חטיפי פצפוצי אורז וחלבה

אני אוהבת את המתכונים האלה שאין בהם הרבה התעסקות ובלאגן.
אחד מהם זה המתכון הזה, בו אין אפיה והתערובת תוך 10 דק` עבודה מוכנה.
זה חטיף מתוק וטעים שמכיל בתוכו המון מרכיבים בריאים וטובים כמו טחינה גולמית מלאה, שומשום, חלבה, דבש ועוד.. אז מה יכול להיות רע?
 
נסו ותהנו
 
חטיפי פצפוצי אורז וחלבה - מבוסס על מתכון של קרין גורן עם שינויים שלי.
 
מצרכים: 
100 גר` חמאה
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס דבש
1 כף אבקת נס קפה
1/2 כוס טחינה גולמית מלאה (גם רגילה זה בסדר)
חצי מיכל שמנת מתוקה 15% שומן
100 גר` חלבה מפוררת
200 גר` שומשום קלוי
50 גר` צנוברים קלויים
5 כוסות פצפוצי אורז לא מתוקים
 
 
אופן ההכנה:
בסיר גדול ממיסים את החמאה, הקפה והסוכר, מוסיפים את הדבש, הטחינה והשמנת ומערבבים היטב עד לתערובת הומוגנית.
מורידים את הסיר מהאש ומוסיפים את החלבה המפוררת, השומשום, הצנוברים ופצפוצי האורז, ומערבבים היטב.
 
בתבנית מלבנית מכוסה בנייר אפיה, משטחים את התערובת היטב ומהדקים.
מצננים, מוציאים בעזרת נייר האפיה את התערובת אל קרש חיתוך ובעזרת סכין גדולה וחדה חותכים לריבועים.
מעבירים למנג`טים ולקופסא אטומה.
אפשר לשמור במקרר וגם בחוץ.
 
יום קסום לכולם

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

39 תגובות

בחירת העורך
מציצים מעבר לים
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל CooknBake אלא אם צויין אחרת