00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

בסימן אירי?

 
אם מישהו היה נכנס אלי היום למטבח אחה"צ בזמן הבישולים היה חושב שאולי הגיע בטעות לאירלנד.
 
כל הבישולים בסימן תפוחי אדמה.
צלי תפוחי אדמה, סלט תפוחי אדמה למחר (מוזמנים ל "על האש") ומרק תפוחי אדמה.
 
אני קצת עסוקית בימים האחרונים ולכן הבישולים נדחו לשישי ועוד עלי להכין 2 עוגות לטיול של היורשת ועוגת יומולדת לאבא של חברה. לילה ארוך מחכה לי אבל בין לבין אני אציץ עליכם מכאן 
 
 
 
 
מרק תפוחי אדמה הונגרי
 
1 בצל לבן פרוס
2 כפות שמן
2 כפות קמח
1 גזר מגורר דק
1 עגבניה מקולפת וחתוכה לקוביות קטנות
מלח
2 ליטר מים
2 תפוחי אדמה (דזירה) גדולים מקולפים וחתוכים לקוביות
 
 
לטגן את פרוסות הבצל בשמן עד הזהבה. להוריד את האש ולהוסיף את הקמח. לערבב היטב.
 
להוסיף את הגזר והעגבניה ולערבב קצרות. להוסיף את המים והמלח ולבחוש. להגביר את האש.
 
בהרתחה להוסיף את קוביות תפוחי האדמה. להנמיך את האש ולבשל
עד שתפוחי האדמה מתרככים כ 35 דקות.
 
 
בתיאבון.
 
 
 
 
אלינוער
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

54 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת