00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

שיתוף מהמטבח הפרטי

הכנת גלידה ביתית

 
 
השבוע אהרוני ונירה רוסו חברו יחד למאמר משותף במדור המתכונים, בעיתון ידיעות אחרונות.
 
והפרוייקט השבוע : גלידה.
 
דקה לפני סוף הקייץ הכינו השניים מאמר מושקע ומקיף על הכנת גלידה וסורבטים: כל הסוגים, כל האפשרויות: במכונה מיוחדת, במכונה ביתית וידנית : ידנית אומר, לערבל ולהקציף במערבל יד, להקפיא, להוציא מן ההקפאה ולחזור על הפעולה שלוש פעמים.
 
כשלרגע נואשתי, ואמרתי שאת זה לא אוכל לנסות בבית גם, הביאו השניים פתרון בדמות גילוי : מכונת גלידה לילדים, שעושה את העבודה די טוב, במיוחד לסורבטים. את המכונה הזו הפועלת על בטריות ניתן לרכוש בחנויות לצעצועים לילדים.
 
אז אולי יהיה סיכוי וכן נכין גלידה/סורבט בבית.
 
פרטים על המכונה הזו:
 
"מכונת גלידה ישראלית על בטריות.
 
קוראים לה סורבטייר, היא עולה מאה שקל היא מבית "משחקי יצירה" באשדוד ומיוצרת בישראל ונמכרת ברשתות ילדים.
 
יש בה שני מכלים והיא מופעלת על סוללות בתוך המקפיא. כלומר מקיימת את עקרון הרצף הדרוש לגלידה ממש כמו הגדולים. גאון מי שהביא אותה.
 
במארז יש מתכונים, קיצור תולדות הגלידה, הסבר מעשי, גביעים וכפיות מחליפות צבעים.
 
ההוראות רבות וההפעלה מחייבת נוכחות מבוגר. אי אפשר להשוות אותה למשוכללות וליוקרתיות ובכל זאת המתקן מייצר גלידה ללא חשמל ומחומרים פשוטים ויש כאן רעיון לסטארט אפ בוגר, כי יצירת הסורבטייר עם שני מכליו פשוט גאונית בצמצומה"
 
[ידיעות אחרונות]
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

מאילו מדינות מבקרים
free counters
בחירת העורך
אלבום תמונות בתפוז
פתגם היום/ציטוט היום
  • "אוכל, הוא בעצם סמל לאהבה. כשמכינים אותו..
ביקורת מסעדות
עיצוב מטבחים
"הקוראים המשפיעים"
  • בדידותו של קורא המחשבות
  • "המאמינים"
מוצרים-סקירות/המלצות
קוביית קוד חופשי
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילה56 אלא אם צויין אחרת