44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לחיות בכבוד, בזכות ולא בחסד! (נכים) טיולים, אוכל ,אקטואליה

ביסקוטים של תמי

ביסקוטים של תמי

ביסקוטים של תמי
 
החומרים:
קערה
3 תבניות אינגליש קייק
נייר אפיה
1 כוס סוכר
1 חבילה קמח אוסם
200 גרם חמאה רכה לא מלוחה
1 ביצה
1/2 כוס חלב או מים
1/2 כוס שקדים קצוצים
קופסה תפוזים מסוכרים צבעוניים קצוצים (או בהכנה עצמית)
אפשר אגוזים או שקדים במקום או כתוספת
1 כפית קנמון
מעט ציפורן (לא חובה)
אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל החומרים בקערה.
לשים נייר אפיה חתוך בזוויות כדי שישאר ישר.
לשפוך את העיסה לשלוש תבניות אינגליש קייק.
לאפות בתנור חם בטמפ`  של 180 מעלות כ 30 דק.
לצנן מעט, להוציא מהתבניות
לחתוך לפרוסות ברוחב 2 ס"מ.
לשים על תבנית אפיה במרווח קטן בין פרוסה לפרוסה
לייבש בתנור.
לשמור בצנצנת סגורה היטב.
בתאבון

 

אם אהבתם לחצו על  דרגו אותי     

 

   


המטבח של מאיר השמן

לא בית תמחוי אלא מטבח שמספק אוכל לעשרות ילדים בבת ים.
המטבח מופעל באמצעות תרומת חינם של סדנאות שניתנות על ידי מיטב השפים בארץ  לחצו כאן  
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

מרקים טעימים למתכונים לחצו

מרקים טעימים לחץ על הצילום

תגיות
עוף בשר מתכונים לחץ1
חצילים
טיולים בחול ובארץ 2
Bubbles
קוביית אלבום
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי אברהמי אלא אם צויין אחרת