00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

עוגת הגבינה שלי

 
sorry, guys פשוט נמחקה לי הרשומה עקב עריכה, אז הנה היא שוב, הגדולה מכולן.
 
 
עוגת הגבינה האולטימטיבית שלי
 
*תבנית פיירקס אליפסית גדולה
 
1 חבילה קטנה קמח תופח
1.5 חבילות חמאה מומסת
1 חלמון
1 שמנת לקצפת עמידה 38%
2 כפות סוכר חום כהה
1/8 כפית מלח (אני שונאת את המילה "קורט")
 
מלית
 
4 חבילות גבינה טוב טעם
1.5 כוסות סוכר
150 גר` חמאה רכה
5 ביצים
1 חלבון
1 כף (בהריון) גרירת לימון
1/2 כפית תמצית וניל
5 כפות קמח
 
ללוש את מרכיבי הבצק. לשטח 2/3 מהבצק על התבנית ולהכניס למקרר לשעה. (גם את שאר הבצק כשהוא עטוף בניילון נצמד).
 
לחמם תנור לחום בינוני (*180) ולאפות את תחתית הבצק כ- 10 דקות או עד שמזהיב.
 
לערבב את מרכיבי המלית במיקסר. לצקת מעל הבצק האפוי. להוריד את חום התנור ל- *150.
 
את שארית הבצק:
 
1. לגלול גלילים ולהניח שתי וערב על המילוי.
2. לגרר עם מגרדת גבינה בעלת חורים גדולים.
 
לאפות כשעה וחצי. להשאיר את העוגה בתנור כבוי עוד שעה לאחר האפיה.
 
יאממייי
 
 
 
 
 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת